Üyeliğimi nasıl iptal ederim?

Standart üye olarak profilini silmek ve üyeliğini iptal etmek için eÇift’e giriş yapıp "Üyelik Ayarlarınız" menüsünde "Profil statünüz" bölümünden  profilini silebilirsin. Şifre bölümüne kullanıcı şifreni girdiğinde profilinin ve kişisel bilgilerinin silinmesini onaylamış olacaksın.

Premium üye olarak eÇift kullanım şartlarında da belirtildiği üzere üyeliğini iptal edebilmek için eÇift’le yazılı olarak e-posta veya faks yolu ile irtibata geçmek ve üyeliğine ilişkin iptal talebini eÇift’e iletmek zorundasın. Kimlik doğrulaması için e-posta adresini, kullanıcı kodunu ve güvenlik parolanı belirtmen gerekmektedir. Güvenlik parolanı "Üyelik Ayarlarınız" bölümünde bulabilirsin.

eÇift üyelik kaydını, üyelik süresinin dolmasından EN GEÇ 30 GÜN ÖNCE iptal etme hakkına sahipsin. Bu durumda, üyeliğe bağlı olan her türlü otomatik üyelik yenilemesi de iptal edilmiş olacaktır.

Fesih bildiriminizi destek@eCift.com e-posta adresine, 0212-233 35 10 numaralı faksa veya aşağıdaki adrese göndermeni rica ederiz:

Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet A.Ş. Yeşilce Mah. Dalgıç Sok. No: 3/5 Kat:1 PK : 344018  Kağıthane / İstanbul

"28 Kasım 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 48. maddesine dayanılarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15. Maddesi uyarınca, hizmet, elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetlerden olduğundan ve hizmete kullanıcının ilgili onayına istinaden sözleşmenin akdi ile birlikte başlatıldığından, hizmete ilişkin olarak cayma hakkı kullanılamaz."

Bu doğrultuda, üyenin herhangi bir sebebe dayanarak üyelik sözleşmesinden "Cayma Hakkı" bulunmamaktadır.

Bu sorunuzu cevapladı mı? Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yardıma ihtiyacınız var mı? Bizimle irtibata geçin Bizimle irtibata geçin