eÇift'in İdeal Çift Metodu nedir?

eÇift'in İdeal Çift Metodu, ilişkiler üzerine yapılan 30 yıllık bilimsel araştırmalardan yola çıkılarak geliştirilmiştir. Önce eÇift kişilik analiz testinin cevapları toplumun temsilî bir grubunun cevaplarıyla karşılaştırılır. Daha sonra özel profilin oluşturulur.

Profilin, seninle ne kadar yüksek uyumluluk gösterdiklerini ve seni ne şekilde tamamladıklarını değerlendirmek için diğer eÇift üyelerinin profilleriyle karşılaştırılır. Bazı özelliklerde senin ve potansiyel eşinin birbirinize benzemeniz ideal bir durum teşkil ederken, bazı özelliklerde ise birbirinizden farklı olmanız avantajlıdır.

Üye önerileri listene baktığında her üyeyle belli bir uyumluluk oranı paylaştığınızı göreceksin. Bu oran ne kadar yüksekse, aranızda uyumluluk o derece yüksektir. Bu noktadan sonra önerilen üyelerin profillerini inceleyip hangi üyelerle iletişim kurmak istediğine karar vermek sana kalmıştır.

Bu sorunuzu cevapladı mı? Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yardıma ihtiyacınız var mı? Bizimle irtibata geçin Bizimle irtibata geçin