eÇift bana ne şekilde üyeler önerir?

Yüksek bir uyumluluk oranı paylaştığınız ve arama kriterlerinize uyan tüm üyeler "Üye önerileri" listenizde yer alır. Önerilen üyelerin profillerine girdiğinizde her biriyle farklı bir uyumluluk oranı paylaştığınızı göreceksiniz. Bu oran bir uyumluluk göstergesidir. Kişilik analiz testi sonuçlarınız ve bazı ilave faktörlere göre ne kadar uyumlu olduğunuzu gösterir. %54 ve daha yüksek bir oran çok iyi bir uyumluluk olarak değerlendirilir. eÇift’e yeni üyeler katıldıkça ve arama kriterlerinizi güncelledikçe önerilen üyeler listeniz de bu faktörlere bağlı olarak güncellenecektir. Ancak yaşadığınız şehir veya yaşınız bir üyenin arama kriterlerine uymadığında bu üye, üye önerileri listenizde yer almaz.

Örneğin; 35 yaşındasınız ve 35 ile 40 yaş arası, İstanbul’da yaşayan birini arıyorsunuz. Bu durumda üye önerileri listenizde sadece 35 ve 40 yaş arası, İstanbul’da yaşayan, yaş ve ülke kriterleri sizin özelliklerinizle örtüşen üyeler yer alır. Sizin gibi 35 yaşında olan fakat 25 ile 29 yaş arası kişileri kriter olarak belirlemiş bir üye ise listenizde yer almaz. Bunun sebebi sizin, bu üyenin yaş kriterine uymamış olmanızdır. Dolayısıyla arama kriterlerinizde yaş belirtirken, esnek olmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde size çok uygun olan biri sadece bu yüzden listenizde yer almayabilir.

Bu sorunuzu cevapladı mı? Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yardıma ihtiyacınız var mı? Bizimle irtibata geçin Bizimle irtibata geçin