Neden bazen arama kriterlerime uymayan üyelerden mesaj alıyorum?

Sana önerdiğimiz üyeler seninle yüksek uyumluluk göstermektedir ve arama kriterlerine uymaktadır. Ancak senin profilin (sen bu üyenin arama kriterlerine uyduğun takdirde) yüksek uyumluluk gösterdiğin, fakat arama kriterlerine uymayan bir üyeye önerilmiş olabilir. Bu durumda önerildiğin üye tarafından mesaj almış olabilirsin.

Örneğin; İstanbul’da yaşıyorsun ve aynı şehirde yaşayan birini aramaktasın. Üye önerileri listenizde yer alan bütün üyeler, İstanbul’da yaşayan üyelerdir. Ancak bir üye arama kriterlerini daha geniş tutup İstanbul veya İzmir’de yaşayan biriyle tanışmaya açık ise İzmir’de yaşayan bir üye tarafından mesaj alabilirsin. Çünkü bu üyenin arama kriterlerine uymuş oluyorsun ve üye önerileri listesinde yer alırsın. Dolayısıyla esnek ve yeniliklere açık olmaya değer! Bir üye “ideal” yaş kriterinden 1 veya 2 yaş büyükse veya üst mahallenizde değil de 30 km uzakta yaşıyorsa hala doğru insan olabilir.

Bu sorunuzu cevapladı mı? Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yardıma ihtiyacınız var mı? Bizimle irtibata geçin Bizimle irtibata geçin